joi, 31 martie 2011

School, school, school...NOT!:P


Deci de cand facem scoala de dupa-masa...corectie...deci de cand ne prostim de dupa-masa ;;)...parca e mai fain:D..bineinteles ca is si parti naspa, cum ar fi cand ii vedem pe aia de a 12-a si a 5-a ca pleaca acasa la 1:|...sau ca iesim la 7, dar is si parti faine..cum ar fi orele de 45 de minute si jumate nu le facem:)).
Oricum nu ar fi la fel de fain in alta clasa:D Cu alti colegi:-s...alti profesori X_X [bine..poate cu unii(sau fara unii) ar fi mai fian, dar na..:))]. Insa colegi nu se schimba[-x..nu, nu [-(. Eu nu pot vedea o ora fara vreuna din teroiile enervante a lui calin:-? [seriously dude, cut it out a little:P] sau fara povestile cu rusi a lui caius...sau fara locul meu vesnic de la geam 8->... sau fara vesnica fraza: "Teodor!...in prima banca:-w". Sa va explic cum arata orele naostre;;):

1.Romana: bla, bla, bla...Eminescu...bla,bla,bla...[discurs], bla, bla, bla pauza:D

2.Mate: X_X sau lasa:))..incepe cu urmatoarea fraza: "na..pe unde am ramas cu radul?;;)"...cat de inocent suna:)) si cat de tragic se termina..:-"

3.Engleza: :((...sa le descriu pe alea de la grupa intai ca la noi...ma apuca plansu:)) ..la grupa intai...cu Ruzi;;)...scriu pana li se fac degetele mov..dupa care primesc tema...unde degetele isi recapata culoarea VIOLET;;)..la noi...inainte era un fel de Rai...acum...e un fel de iad profund:))

4.Istoria Angliei: a incpeut sa se tureze si ne-a dat un test, dar e ok ca oricum luam toti 4:)) aa...si a folosit pentru prima data la o clasa propozitia: "SHUT UP! YOU MORONS!!":))

5.Germana/Franceza: La franceza eu numa ii aud ca dau teste sau ca ii asculta:))...in schimb la germana e ca in pauza:))...Vlad inventeaz cuvinte..Dragosh rade...profa este intre: "a rade sau a ma enerva.."

6.Fizica: Cand gasiti un lucru mai plictisitor sa imi spuneti si mie sa nu mai consider "ora" de fizica o saptamana:))

7.Chimie: da...imi place...vine la jumate (daca vine:-") se ia putin de fumiclub:)) mai radem..mai scriem o reactie...mai luam pauza..

8.Info: Se citesc n numere naturale....mai nou este: se citeste un vector cu n elemente naturale:>

9. TIC: Teodor! Vrei 2?!

10. Religie: O serie de intrebari cu o serie de "raspunsuri"...

11. Muzica: Fals....NU MAI VORBITI!...fals...auditie...pauza

12. Desen: Doamna profesoara, putem pleca acasa?:-<

13. Geogra: Stati in picioare ca vad ca altfel nu va linistiti....stati jos...ala sus...hai si tu sus...si uite asa juma de clasa ajunge sus:))

14. Istorie: Razboiae si oameni cu serioase probleme de comportament:))

15. Bio: :))..astea-s faine:D imi plac..pana la propozitia: "Ascult unde se deschide catalogul;;)" Cele mai faine is perlele:> "Cum ne putem imbunatatii sistemul imunitar?" [..] "Cu actimel?:-??"

16. Educatie Antreprenoriala/Psiho: X_X kill me now!:)) Aici chiar scriem pana devenimi violeti...e drept ca mai si radem din cand in cand:))

17. Sport/Dirigentie: Astea da ore:))...cu luciosu` sa tot faci scoala:-"

"All in all" :))...chiar daca scoala noastra a devenit un santier ambulant si ar fi cam ca si la inchisoare daca gardurile ar fi electrice...e fain:D pentru ca atunci cand un lucru nu ii fain...il facem sa fie:)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu